miércoles, 20 de marzo de 2013

HEM FELICITAT ELS ANIVERSARIS

AQUESTA DARRERA QUINZENA ELS XIQUETS I XIQUETES DE LA CLASSE DE LES GIRAFES HAN SIGUT ELS ENCARREGATS DE FELICITAR PER MEGAFONIA A TOTS ELS ALUMNES I MESTRES QUE HAN FET ANYS AL LLARG DE LA SETMANA.

JULIA: HOLA, SOM LA CLASSE DE LES GIRAFES
LOLA: ANEM A FELICITAR ALS XIQUETS
MARIA: QUE HAN FET ANYS DEL 4 AL 10 DE MARÇ
DAMIAN: PEDRO MONTERO DE LA CLASSE DE LES GIRAFES
HÉCTOR: CLASSE DELS LLEONS
LAURA: PRIMER B
LUCÍA: SEGON A
MARIA D.: SEGON B
NOA: TERCER A
NATI: CINQUÉ A
MARTINA: CINQUÉ B
TOTS:FELIÇ ANIVERSARI A TOTS
ESTRELLA: MAGDALENA FESTA PLENA!!!!
XAVI: RECORDEU BAIXAR LES PERSIANES.


JULIA:HOLA, SOM LA CLASSE DE LES GIRAFES
LOLA: ANEM A FELICITAR ALS XIQUETS
MARIA: QUE HAN FET ANYS DEL 11 AL 17 DE MARÇ
PILI: CLASSE DELS DOFINS
AIMAR: SEGON A
NOA: TERCER A
MARTINA: SISÉ A
TOTS:FELIÇ ANIVERSARI A TOTS
XAVI: RECORDEU BAIXAR LES PERSIANES

martes, 12 de marzo de 2013

RECICLEM


DURANT ELS MESOS DE GENER I FEBRER ELS XIQUETS DE LES CLASSES D'INFANTIL 3 ANYS HAN SIGUT ELS ENCARREGATS DE BUIDAR ELS DIVENDRES ELS CONTENIDORS DE RECICLATGE DEL PATI.
AMB LA AJUDA D'ALGUNS ALUMNES DE PRIMÀRIA HAN PORTAT LES ESCOMBRERIES ALS CONTENIDORS DEL CARRER. EL PAPER AL BLAU, EL  PLÀSTIC AL GROC I AL VERD L'ORGÀNIC. HA SIGUT UNA EXPERIÈNCIA MOLT INTERESSANT, HEM RECORDAT QUE ÉS MOLT IMPORTANT CUIDAR EL MEDI AMBIENT, NO NOMÉS QUAN ESTEM A L'ESCOLA SINÒ SEMPRE.

jueves, 7 de marzo de 2013

CUIDEM LES DENTS


AVUI ENS HA VISITAT SUSANA. HA VINGUT A EXPLICAR-NOS COM HEM DE CUIDAR LES NOSTRES DENTS I TAMBÉ A MIRAR LA BOCA DELS XIQUETS I XIQUETES DE LA CLASSE DEL LLEONS. AL MAIG TORNARÀ PER A REVISAR LES DENTS DELS XIQUETS I XIQUETES DE LES GIRAFES.
ENS HA EXPLICAT COM HEM DE RASPALLAR-NOS, FENT CERCLES AMB EL RASPALL. PER DAVANT, PER DARRERE, DALT I BAIX. HI HA QUE FER-HO SUAU SENSE APRETAR NI MOSSEGAR EL RASPALL. I SEMPRE HO HEM DE FER QUAN  ACABEM DE MENJAR, PRICIPALMENT PER LA NIT DESPRÉS DE SOPAR.
TAMBÉ HEM DE CUIDAR EL QUE MENGEM, SOBRETOT FORA DE CASA QUAN NO TENIM EL RASPALL. COM PER EXEMPLE QUAN ESTEM A L'ESCOLA. ENS HA DIT QUE PER A ESMORZAR A L'ESCOLA CAL PORTAR ALIMENTS SALATS ENTREPANS DE FORMATGE, PERNIL, ... ROSQUILLETES, GALLETES SALADES,... O FRUITA. I NO DOLÇOS COM GALLETES, CROISSANTS, XOCOLATA, NATILLES,...  I BEURE AIGUA, NI SUCS, NI BATUTS. TAMPOC HI HA QUE PORTAR LLEPOLIES, NI DOLCES NI SALADES (PAPES, GUSANITOS, ...).
ARA JA SABEM COM PODEM TINDRE UNA BOCA SANA!