sábado, 25 de mayo de 2013

SORT MIREIA!

EL PASSAT DIVENDRES 17 DE MAIG ENS VAN DESPEDIR DE MIREIA, L'ALUMNA DE PRÀCTIQUES QUE ENS HA ACOMPANYAT AL LLARG DELS ÚLTIMS QUATRE MESOS. TOTS JUNTS LI VAN ESCRIURE UNA CARTA D'ACOMIADAMENT I LI VAN REGALAR UN QUADRE PINTAT PER TOTA LA CLASSE. ET DESITGEM MOLTA SORT I QUE AVIAT TINGUES LA TEUA PRÒPIA CLASSE DE XIQUETS I XIQUETES D'INFANTIL! GRÀCIES PER LA TEUA AJUDA I L'AFECTE QUE ENS HAS DONAT, ESPEREM QUE VINGUES A VEURE'NS SOVINT. UNA ABRAÇADA MOLT FORTA DE LES GIRAFES I DE LA SEUA MESTRA.

viernes, 17 de mayo de 2013

DE QUÈ FA GUST LA LLUNA?

AYA I YASMIN, DE CINQUÈ, HAN VINGUT A LES CLASSES DE 3 ANYS A CONTAR-NOS UN CONTE "DE QUÈ FA GUST LA LLUNA?". HO HAN FET MOLT BÉ I ENS HA AGRADAT MOLT. AL FINAL, TOTS HEM POGUT TASTAR UN TROSSET DE LLUNA. MOLTES GRÀCIES A LES DOS!

martes, 14 de mayo de 2013

ELS IAIOS I ELS LLEONS

DINS DEL PROJECTE D'APRENENTATGE-SERVEI FEM UNA ACTIVITAT AMB ELS IAIOS DE LA RESIDENCIA DE LA TERCERA EDAT. EN AQUESTA ACTIVITAT, JUGUEM AMB ELS IAIOS A JOCS: EL MEMORI, TRENCACLOSQUES, JOCS D'ASSOCIACIO... AQUESTA SETMANA HEM ANAT LA CLASSE DELS LLEONS I HO HEM PASSAT MOLT BE JUGANT, CONVERSANT I RELACIONANT-MOS AMB ELS IAIOS. ES MOLT GRATIFICANT I ENRIQUIDOR TANT PER ALS IAIOS, COM PER A NOSALTRES.

EDUQUEM AMB L'ART

AQUEST HA SIGUT UN PROJECTE DE CENTRE ON TOTES LES CLASSES HEM TREBALLAT L'ART A PARTIR D'UN PINTOR. CADA CURS,A MÉS A MÉS, HA REALITZAT UN QUADRE I AMB TOTS ELLS HEM POGUT FER AQUESTA MERAVELLOSA EXPOSICIÓ!

jueves, 9 de mayo de 2013

EIX EL SOL

MIRO ENS HA ENSENYAT A PINTAR, ALESHORES UTITZANT ELS SEUS ELEMENTS, ENTRE TOTS HEM PINTAT UN QUADRE MOLT BONIC: "EIX EL SOL".
ELS XIQUETS I XIQUETES HAN PINTAT EL FONS DE COLOR GROC AMB RODET, HAN ESTAMPAT AMB L'ESPONJA I EL DIT I HAN ESQUITJAT AMB EL RASPALL DE DENTS.
DESPRÉS HAN PINTAT ULLS, LLUNES, ESTELS I CERCLES. HO HEM RETALLAT I PEGAT AL LLENÇ FENT UNA COMPOSICIÓ MOLT BONICA.

miércoles, 8 de mayo de 2013

COLORS FREDS I CALENTS

EN EL QUADRE "EIX EL SOL" HEM UTILITZAT COLORS CALENTS PERQUE A LA EIXIDA DEL SOL TOT ES MOLT LLUMINOS. A PARTIR D'AQUEST TREBALL HEM PINTAT EL QUADRE "DONA, OCELL I ESTEL" AMB COLORS CALENTS I GELATS".


ULLS I ESTRELLES


LES CLASSES D’INFANTIL 3 ANYS HAN TREBALLAT EL PINTOR: JOAN MIRÓ
PARTINT DELS ELEMENTS QUE TROBEM ALS QUADRES DE MIRÓ ENS HEM CENTRAT EN AQUELLS QUE TROBEM AL CEL. HEM DIBUIXAT ESTELS, LLUNES, PLANETES I ULLS.
HEM UTILITZAT COLORS FREDS.
EL FONS ESTÀ PINTAT AMB RODET I DAMUNT D’AQUEST FONS LLIS HEM UTILITZAT DIFERENTS TÈCNIQUES: HEM FET TAQUES I PUNTS ESTAMPATS AMB ESPONJA I ESQUITAT AMB RASPALL DE DENTS.

“UN DIA, EL NOSTRE AMIC, SE’N VA DUR ELS ANIMALS I ELS INSECTES A PARÍS. PUJAREN A UNA GRAN TORRE DE FERRO I ELS MOSTRÀ LA IMMENSITAT DE L'UNIVERS, ELS PRESENTÀ LA LLUNA I EL SOL, LES ESTRELLES, ELS ESTELS, ELS PLANETES I SATÈL·LITS I TAMBÉ LES GRANS CONSTEL·LACIONS O AGRUPACIONS D'ESTRELLES. A PARTIR D'ARA, ELS VA DIR, FORMARAN PART DEL VOSTRE ENTORN, PODREU VIATJAR AMB LA IMAGINACIÓ A TRAVÉS DEL COSMOS I DESCOBRIREU NOUS MONS I TINDREU GRANS AVENTURES, PERQUÈ TOT AIXÒ ÉS POSSIBLE SI DE VERITAT HO DESITJAU.“
FRAGMENT DEL CONTE "ULLS I ESTRELLES"


martes, 7 de mayo de 2013

COLORS GELATS I CALENTS


ELS XIQUETS DE 3 ANYS HAN ESTAT TREBALLANT ELS COLORS GELATS I CALENTS. I HAN FET VERSIONS DEL QUADRE DE MIRÓ "DONA, OCELL I ESTEL" UTILITZANT UNS I ALTRES. AQUEST HA SIGUT EL RESULTAT. 

viernes, 3 de mayo de 2013

TORNEM A FELICITAR ELS ANIVERSARIS

AQUEST DIVENDRES ELS XIQUETS/TES DE LA CLASSE DELS LLEONS HEM TORNAT HA FELICITAR, PER MEGAFONIA, ELS ANIVERSARIS DELS ALUMNES I MESTRES QUE HAN CUMPLIT ELS ANYS LA SETMANA DEL 29 D'ABRIL AL 5 DE MAIG.
MARTINA: HOLA SOM  LA CLASSE  DELS  LLEONS.
LOLA: ANEM A FELICITAR A TOS ELS XIQUETS QUE CUMPLIXEN ANYS ESTA   SETMANA.
DAVID: INFANTIL 5 ANYS B.
CLAUDIA MONTORO.
RAUL: PRIMER C.
LUCAS HORTELANO.
LEYRE: CINQUE A.
RAQUEL TRUJILLANO.
MIMI: SISE A.
AINHOA: ANDRES QUINTERO.
LUCIA: SISE B.
OUALID OUKARRAZ I LAURA SERRA.
TAMBÉ FELICITAR A LES MESTRES MAITE CLARAMONTE I YOLANDA FAGOAGA. VEGA: RECORDEU BAIXAR LES PERSIANES.
TOTS: MOLTES FELICITATS!!!

JOAN MIRO I LES FORMES

JUNT AMB JOAN MIRÓ HEM JUGAT AMB LES FORMES GEOMETRIQUES: LES HEM ESTAMPAT DE MOLTS COLORS, LES HEM RETALLAT, I JUNTAT FENT COMPOSICIONS. ¡QUINS QUADRES!

APRENEM LES FORMES GEOMÉTRIQUES AMB MIRÓ

TREBALLANT A JOAN MIRÓ HEM DESCOBERT LES FORMES GEOMÉTRIQUES. LES HEM ESTAMPAT EN PINTURA DE DIFERENTS COLORS, LES HEM RETALLAT I HEM FET COMPOSICIONS AMB ELLES. DESPRÉS AMB RETOLADOR NEGRE HEM AFEGIT ELS ÚLTIMS ELEMENTS. 
MIREU QUINS QUADRES MÉS BONICS!