viernes, 25 de octubre de 2013

LA FAMÍLIA D'AINHOA ENS HA ENSENYAT L'OFICI DE CAMBRER

ENS HAN FET VORE LO IMPORTANT QUE ÉS QUE ELS COMENSALS ESTIGUEN CÓMODES I FELIÇOS. PER UNA ESTONA ENS HEM CONVERTIT EN CAMBRERS I COMENSALS. A TOTS I TOTES ENS HA AGRADAT MOLT AQUEST OFICI

ELS OFICIS DE LA FAMÍLIA DE PILI

AQUESTA SETMANA MIGUEL ENS HA EXPLICAT EL SEU OFICI DE CAMIONER. A MÉS A MÉS TAMBÉ LA SEUA AFICIÓ LA BOXA. HEM APRÉS QUE LA BOXA ÉS UN ESPORT, NO ÉS UN JOC I CAL PRACTICAR-LO EN UN GIMNÀS AMB L'EQUIPAMENT, ELS ÀRBITRES I LES PROTECCIONS ADEQUADES PER A NO FER-SE MAL. MIGUEL VA SER ESPORTISTA D'ELIT I VA REPRESENTAR A ESPANYA EN UNES OLIMPIADES.

sábado, 19 de octubre de 2013

VEGA I ELS TRANSPORTS

EL DIJOUS VA VINDRE A LA CLASSE DELS LLEONS EL PARE DE VEGA QUE ÉS ENCARREGAT DE LOGÍSTICA DE TRANSPORT. ENS VA COMENTAR QUE ALGUNES DE LES COSES QUE ANEM A COMPRAR VENEN DE MOLT LLUNY I S'HAN DE PORTAR A LES TENDES O FÀBRIQUES AMB CAMIONS, VAIXELLS O ALTRES MITJANS DE TRANSPORT.ELL S'ENCARREGA DE QUE CADA COSA ARRIBE AL SEU LLOC CORRESPONENT.

viernes, 18 de octubre de 2013

PEDRO ÉS GUARDIA CIVIL

AL TALLER DEL PROTAGONISTA PEDRO I EL SEU PAPÀ ENS HAN EXPLICAT L'OFICI DE GUÀRDIA CIVIL. ÉS UN TEBALL ON EL MÉS IMPORTANT ÉS AJUDAR ALS ALTRES.

martes, 15 de octubre de 2013

CORRELLENGUA 2013

AL CORRELLENGUA HEM APRÉS MOLTES COSES DE LA HISTÒRIA D'ALMASSORA

viernes, 11 de octubre de 2013

LA FAMÍLIA DE DAMIÁN ENS PRESENTA L'OFICI DE MÚSIC

AQUESTA SETMANA DAMIÁN HA SIGUT EL PROTAGONISTA I EL SEU PAPÀ AMB L'AJUDA DE LA SEUA MAMÀ ENS HAN EXPLICAT L'OFICI DE MÚSIC. HEM VISITAT AMB ELLS LA CASA DE LA MÚSICA D'ALMASSORA I HEM VIST I TOCAT ELS INSTRUMENTS DE PERCUSSIÓ. COM HEM DISFRUTAT!GRÀCIES ENMA I DAMIÁN!

martes, 8 de octubre de 2013

FELIÇ JUBILACIÓ TOMÁS!

EL PASSAT DIVENDRES ENS VAM ACOMIADAR DE TOMÁS. DESPRÉS DE MOLTS ANYS COM A MESTRE I DIRECTOR DE LA NOSTRA ESCOLA LI HA ARRIBAT EL MOMENT DEL DESCANS. MOLTES GRÀCIES PER TOT EL TEMPS I ESFORÇ QUE HAS DEDICAT A GERMANS OCHANDO! SEMPRE ET TINDREM AL NOSTRE COR! QUE DISFRUTES MOLT D'AQUESTA NOVA ETAPA DE LA TEUA VIDA.

jueves, 3 de octubre de 2013

ELS OFICIS DE LA FAMÍLIA DE XAVI

ELS PAPÀS DE XAVI ENS HAN EXPLICAT LES SEUES PROFESSIONS DE BANQUER I CARNISSERA DE MERCADONA. A MÉS A MÉS, HEM ANAT AMB ELENA A MERCADONA I ENS HA EXPLICAT TOTS ELS OFICIS QUE ES REALITZEN AL SUPERMERCAT. HEM APRÉS MOLT! MOLTES GRÀCIES ALS DOS!