jueves, 26 de febrero de 2015

2ON TALLER DE CUINA SALUDABLE (CURS 2014-15)

ACTIVITAT AMB EL PLANETARI PORTÀTIL

AL NOSTRE GIMNÀS HAN INSTAL.LAT UN PLANETARI PORTÀTIL I HEM ANAT A VEURE`L. ENS HAN CONTAT COSES DE LA TERRA, DELS PLANETES I DE LES CONSTEL.LACIONS. ENS HA AGRADAT MOLT I HA SIGUT MOLT INTERESSANT, ARA QUE ESTEM ESTUDIANT ELS PLANETES.

miércoles, 18 de febrero de 2015

QUÉ HEM APRÉS DELS CAVALLETS DE MAR?

QUAN ACABEM UN PROJECTE ENS AGRADA FER UNA XICOTETA EXPOSICIÓ PER TAL D'EXPLICAR ALS ALTRES ALLÒ QUE HEM APRÉS. AQUESTA VEGADA HO HEM FET AMB AQUESTES HISTÒRIES FETES AMB OMBRES. ESPEREM QUE DISFRUTEU MIRANT-LES, IGUAL QUE NOSALTRES FENT-LES.

martes, 3 de febrero de 2015

ACTIVITATS DEL DIA DE LA PAU 2015

ELS XIQUETS I XIQUETES DE LA CLASSE DE LES GIRAFES EN L'ASSEMBLEA ON ES VA PARLAR DE L'EXPERIÈNCIA DEL MUR REIVINDICANT QUE VOLEN ESTAR JUNTS

lunes, 2 de febrero de 2015

ACTIVITATS DEL DIA DE LA PAU 2015

AQUEST ANY LES ACTIVITATS DEL DIA DE LA PAU HAN GIRAT AL VOLTANT DE L'ANIVERSARI DE LA CAIGUDA DEL MUR DE BERLIN. ELS NOSTRES XIQUETS I XIQUETES VAN VIURE L'EXPERIÈNCIA D'ESTAR SEPARATS PER UN MUR EN EL PATI. I DESPRÉS ENS VAN CONTAR COM S'HAVIEN SENTIT, COM HAVIA ESTAT LA VIVÈNCIA. ELS VA PARÈIXER QUE ERA UNA INJUSTICIA, QUE NO PODIEM ACCEDIR A COSES QUE ESTAVEN A L'ALTRE COSTAT PERÒ PRINCIPALMENT QUE NO PODIEN ESTAR EN AMICS QUE S'HAVIEN QUEDAT A L'ALTRA BANDA. ENS VAN DIR QUE ESTAVEN TRISTOS I ALGUNS TAMBÉ ENFADATS I SOBRETOT ENS VAN TRANSMETRE QUE NO VOLIEN EIXE MUR I QUE SI NO ES LLEVAVA, ELLS EL TIRARIEN. DESPRÉS VAN ESCRIURE UNA FRASE AMB ALLÒ QUE HAVIEN TRET DE POSITIU DE L'EXPERIÈNCIA.

ELS LLEONS JUGUEN AMB ELS IAIOS DE LA RESIDÈNCIA