miércoles, 31 de octubre de 2012

martes, 9 de octubre de 2012

REUNIÓ DE MARES I PARES D’INFANTIL 3 ANYS

DIA: DIMECRES DIA 24 D’OCTUBRE


HORA: 6 DE LA VESPRADA

LLOC: SALA MULTIFUNCIONAL DEL CEIP GERMANS OCHANDO (on es va fer la reunió de juny)

PUNTS A TRACTAR:

- PERÍODE D’ADAPTACIÓ DELS VOSTRES FILLS/ES A L’ESCOLA

- LÍNIA DE TREBALL D’ARA EN DAVANT.Vos preguem que vingueu sense xiquets/es.

Per a la reunió heu d’accedir al centre per la porta principal del carrer Sèquia Parra.

jueves, 4 de octubre de 2012

TALLER DE TVI

ELS ALUMNES DE SISÉ DE L’ESCOLA GERMANS OCHANDO D’ALMASSORA HAN PARTICIPAT DURANT EL MES DE SETEMBRE EN UN TALLER SOBRE CONDUCCIÓ D’AJUDES TÈCNIQUES PER A LA DEAMBULACIÓ I TRANSPORT DE PERSONES GRANS AMB DISCAPACITAT; I HAN OBTINGUT AIXÍ EL CARNET DE TRANSPORTISTA VOLUNTARI DE IAIOS I IAIES (TVI). ES TRACTA D’UNA ACTIVITAT EN LA QUAL ELS XIQUETS I XIQUETES HAN PRES CONTACTE AMB AQUESTS INSTRUMENTS I HAN APRÉS EL SEU FUNCIONAMENT.

LES TUTORES DE SISÉ CARMINA ANDRÉS I MªCARMEN MARTÍNEZ AMB ELS SEUS ALUMNES VAN PARTICIPAR EN AQUEST TALLER A LA RESIDÈNCIA DE LA TERCERA EDAT D’ALMASSORA. ALLÍ EL FISIOTERAPEUTA DEL CENTRE, SERGIO EGEA, I EL TÈCNIC D’ANIMACIÓ SOCIOCULTURAL SALVADOR SÁNCHEZ VIDAL VAN SER ELS ENCARREGATS DE SUPERVISAR EL CURS.

LA SEUA FINALITAT ÉS, A MÉS A MÉS DE L’INTERCANVI GENERACIONAL, PODER AJUDAR ELS IAIOS I IAIES EN ELS SEUS TRASLLATS A L’ESCOLA PER TAL DE PARTICIPAR EN LES DIFERENTS ACTIVITATS QUE, DURANT TOT EL CURS I DES DE FA UNS ANYS, ORGANITZEN CONJUNTAMENT EL CICLE D’INFANTIL D’AQUEST CENTRE AMB LA RESIDÈNCIA DE LA TERCERA EDAT.

DES DE FA DIVERSOS CURSOS HI HA UN PROJECTE D’APRENENTATGE-SERVEI ENTRE EL CICLE D’INFANTIL I LA RESIDÈNCIA. AQUEST PROJECTE TÉ UNA DOBLE VESSANT. UNA DE  SOLIDÀRIA, ES PRESTA UN SERVEI A LA COMUNITAT EN LA QUAL ES DESENVOLUPEN VALORS ÈTICS I DE CIUTADANIA I UNA ALTRA DE PEDAGÒGICA EN LA QUAL ES TREBALLEN CONTINGUTS DEL CURRÍCULUM QUE S’APLIQUEN A SITUACIONS REALS.

LES ACTIVITATS S’INICIEN AMB EL PROJECTE DE LA TARDOR I LA CELEBRACIÓ DE LA CASTANYADA. ELS XIQUETS I XIQUETES D’INFANTIL ELS EXPLIQUEN ALS IAIOS TOT ALLÒ QUE HAN ESTUDIAT AL VOLTANT DE L’ESTACIÓ I DESPRÉS CELEBREN TOTS JUNTS LA FESTA DE LA CASTANYADA. TAMBÉ ES FAN ACTIVITATS PER A NADAL, FI DE CURS. I UNS TALLERS DE JOCS, DE GENER A MAIG, ON XIQUETS I IAIOS JUGUEN UNA VEGADA A LA SETMANA JUNTS, AMB TRENCACLOSQUES, MEMORYS, JOCS D’ASSOCIACIÓ, DE RELACIÓ… I INTERCANVIEN VIVÈNCIES I SABERS.

COM CADA CURS TOTS HAN INICIAT EL PROJECTE AMB MOLTA IL·LUSIÓ!