martes, 28 de enero de 2014


EL QUADRE MISTERIÓS HA TORNAT A LA CLASSE, ARA HI HA TRES FINESTRES PER A OBRIR. QUE HI HAURÀ AL DARRERE?. ELS XIQUETS PENSEN QUÉ PODRIA SER. AL FINAL UNA XIQUETA DIU QUE IGUAL HI HA UNES MANS. ES VEUEN UN POC ELS DITS, COMENTA. OBRIM DOS DE LES FINESTRES I ... EFECTIVAMENT, SÓN UNES MANS. LES CONTEM, HI HA TRES MANS I ESTAN ACARICIANT LA CARA . 
UNA XICA EN TRES MANS? HI HAURÀ DARRERE UN MONSTRE EN MOLTES MANS? ELS XIQUETS DE SEGUIDA PENSEN QUE DOS DE LES MANS NO SÓN DE LA XICA, SÓN MÉS GRANS. DEUEN SER D'UN XIC! EXCLAMEN. 
OBRIM L'ALTRA FINESTRA, OH! ALTRA MÀ! ARA JA HO TENIM CLAR, QUATRE MANS, DOS DE LA XICA I LES ALTRES DOS DE...? SEGUR QUE TROBAREM ALGÚ MÉS AL QUADRE. QUI SERÀ? ELS XIQUETS PENSEN QUE ÉS UN XIC PERQUE TÉ LES MANS GRANS. JA ESTEM DESITJANT OBRIR MÉS FINESTRES PER A VEURE QUE HI HA.
ENS MIREM LES NOSTRES MANS I AMB L'AJUDA D'UN COMPANY LES DIBUIXEM.
DESPRÉS DE FER ELS NOSTRES QUADRES ENS FIQUEM PER PARELLES I FEM JOCS DE CARÍCIES. ENS AGRADEN MOLT! ARA SABEM PER QUÈ LA XICA DEL QUADRE FICA EIXA CARA, LI AGRADEN LES CARÍCIES QUE LI ESTAN FENT!

No hay comentarios:

Publicar un comentario