jueves, 23 de febrero de 2012

EXPLORADORS DE PARAULES


Ahir dijous el xiquets i xiquetes de primer de primària de l'Ochando van començar un taller molt especial: Exploradors de Paraules. Les exploradores Emi i Núria els van explicar que existeix una enorme selva de paraules i dins podem trobar moltes tribus amagades. La primera expedició es va dedicar a explorar les tribus dels Cacocus i dels Quequis. I quina sorpresa! Dins dels seus noms hi havia amagats uns quans Cacocus i algun Quequi. Van vore que els Cacocus només els agrada jugar amb les vocals A, O, U; mentre que els Quequis encara que van sempre amb la U no juguen amb ella (perque no sona), només juguen amb la E i la I.

Després tots van tindre que passar una proba per a guanyar-se el Carnet d'Explorador de Paraules. Es tractava de donar de menjar als Cacocus i als Quequis. Així que tots es van ficar a treballar i sí, van trobar molts aliments per als Cacocus com coca, chocolata, carabassa, carlota, macarrons, cocos, ... Mentre que els Quequis es van alimentar de croquetes i caquis (aquests últims compartits amb els Cacocus). Tot baix l'atenta mirada del bruixot de les tribus que vigilava per a que els aliments foren els adequats.

El bruixot va decidir que els xiquets i xiquetes de primer i les seues mestres havien aconseguit superar la proba, i que per tant rebran el seu Carnet d'Exploradors de Paraules, per a poder continuar explorant per la selva de les paraules.

Próximament noves aventures que continuarem relatan des de ací.

1 comentario:

  1. A mi em agrada molt aquesta idea dels Cacous i els Quequis, és una nova forma d'aprendre i divertir-se.
    Adrián Bosquet Navarro

    ResponderEliminar