jueves, 1 de marzo de 2012

Avui a les classes de primer de primària els xiquets i xiquetes i les seues mestres, Aurora i Verónica, han rebut els seus carnets d'exploradors i exploradores.

Ara ja, com a exploradors/es acreditats, poden continuar l'expedició amb noves investigacions sobre els Cacocus i els Quequis. S'han dividit en grups i cadascú s'ha dedicat a replegar informació al voltant d'un àrea. I així han descobert quina roba porten els Cacocus: calçotets, camises, corbata, ... mentre que els Quequis porten jaqueta i vaquers. També han fet una recerca al voltant de les professions a les que es dediquen, i mentre uns són cuiners, socorristes, camioners, ... els altres es dediquen a treballs com maquinista, banquer, quiosquer. Hem vist que tenen els seus objectes preferits i en una tribu trobem cotxes, carnets, cadires, caixes, carpetes i l'altra està plena de raquetes. Els Cacocus juguen a còrrer, a escalar i els Quequis a bàsquet i a esquiar. I es van de vacances uns a llocs com Forcall, Cabanes, Cullera, ... i els altres van a Requena.

El treball de camp sobre aquestes tribus està pràcticament finalitzat. Als nostres exploradors i exploradores els queda ara una tasca molt important, classificar i organitzar tota aquesta informació replegada per tal de que el bruixot de les tribus estiga content i aconseguir que cada Cacocu i cada Quequi es coloque al lloc que li correspon.

No hay comentarios:

Publicar un comentario